Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: 'Vind jij hem een leider? Totaal niet. Eerder Frenkie de Jong'

Laatste update:

"Ik vind Virgil van Dijk helemaal niet de onbetwiste leider bij Nederland", zo steekt Perez van wal wanneer de leiderschapskwaliteiten van Van Dijk ter sprake komen in het programma Voetbalpraat van ESPN. "Ik vind Frenkie de Jong veel meer een leider. Niet alleen aan de bal, maar ook hoe hij zich presenteert. Hij is niet de enige leider, want het blijft een team. Maar ik vind daarom Virgil van Dijk ook geen onbetwiste leider."

"Ik vind Virgil van Dijk helemaal niet op een leider lijken. Hij is natuurlijk wel groot en sterk, maar ik vind hem niet...", vervolgt Perez, die onderbroken wordt door presentator Vincent Schildkamp: "Van Dijk is toch ook welbespraakt en hij duidt wedstrijden in het algemeen goed na afloop?" Perez snapt het standpunt van zijn collega niet. "Vind je dat? Ik vind dat echt totaal niet. Het is bij hem heel obligaat en right down the middle."

"Er hoeft ook echt geen smaak aan de interviews van Van Dijk te zitten. Hij hoeft geen geweldige interviews te geven. Frenkie de Jong geeft toch veel betere en leukere interviews? Ik vind Virgil een gemaakte leider", besluit Perez. "Hij is alleen de leider omdat hij twee jaar lang verschrikkelijk goed is geweest."

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties