Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez ziet in crisistijd Ajax 'hele slimme zet' van Maurice Steijn

Laatste update:

"Je zou bijna denken dat Steijn een statement wilde maken naar Mislintat met het inbrengen van Salah-Eddine", stelt Vink. "Er zit een speler op de bank die voor 12,5 miljoen euro gehaald is (Gastón Ávila, red) en maar een half jaar bij Royal Antwerp heeft gespeeld. Hij koos op een gegeven moment voor jeugdspelers en hij had ook Van Axel-Dongen op de bank, terwijl hij eigenlijk te weinig minuten heeft gemaakt om bij het eerste te kunnen zitten. Steijn zei dat het geen statement was, maar het voelde wel zo."

Perez vermoedt dat Steijn bepaalde keuzes heeft gemaakt om de harten van de supporters voor zich te winnen. "Buiten de discussie of het een statement was of niet, vind ik wel dat Steijn het slim heeft gedaan. Hiermee kweekt hij goodwill bij de supporters voor hemzelf. Hoe je het wendt of keert: dit is een strijd om wie mag blijven zitten. Ik denk dat mensen heel blij zijn met het inbrengen van Silvano Vos. Op een gegeven moment stonden er wel acht jongens vanuit de Ajax-jeugd op het veld."

"Als je jezelf moet redden, dan is dit natuurlijk een slimme zet", besluit de analyticus. "Ik denk dat de roep om het vertrek van de RvC en Mislintat groter is dan de roep om het vertrek van Maurice Steijn." De oefenmeester bracht na een half uur spelen Devyne Rensch al binnen de lijn voor Anton Gaaei, terwijl Borna Sosa direct na rust vervangen werd door Anass Salah-Eddine.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties