Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: 'Zou dit geen spits voor FC Twente kunnen zijn?'

Laatste update:

Perez vroeg collega Cristian Willaert tijdens het duel met Heerenveen of Sydney van Hooijdonk geen optie zou zijn in de spits bij Twente. Willaert kaatst de bal vervolgens terug. "Ten opzichte van Ugalde zou ik zeggen van niet", aldus Perez. "Hij zou wel een goede tweede spits kunnen zijn achter Ugalde, maar ik zou niet al het geld op hem zetten als eerste spits."

Van Hooijdonk keert deze zomer in principe terug naar Bologna, dat hem anderhalf jaar uitleende aan de Friezen. De spits hield na afloop van het duel met FC Twente echter alle opties open bij ESPN. "Ik wil ergens een goede optie zijn en mezelf ontwikkelen. Bologna is een hele stabiele club, maar in anderhalf jaar tijd is de trainer overleden en de technisch directeur die mij gehaald heeft is vertrokken. Er is veel veranderd."

Mocht Van Hooijdonk blijven bij Bologna, dan wil hij uitzicht op speeltijd. "Als ze bij Bologna zeggen dat ik geen reëele optie ben, blijf ik liever niet", aldus de aanvaller. "Maar dat lijkt me duidelijk. Het is misschien een ideale situatie dat ik straks iets te kiezen heb, maar het maakt het niet makkelijker. Ik zie het als een luxepositie, je moet het kunnen relativeren. Het kan ook zijn dat ik volgend jaar gewoon bij Bologna speel."

Ugalde
FC Twente kan Ugalde na dit seizoen voor vijf miljoen euro definitief overnemen van City. "Dat vind ik geen schokkende bedragen", zei Perez in de voorbeschouwing. "Dan moet hij wel het minimumsalaris voor een niet-EU-speler van zo'n vijf ton verdienen", antwoordde Willaert daarop. "Dat betaalt FC Twente toch wel?", aldus Perez. Ugalde kwam dit seizoen in 29 officiële wedstrijden tot 9 goals en 3 assists. Zijn contract bij SK Lommel, een satellietclub van City, loopt nog door tot medio 2025.

Is Sydney van Hooijdonk een geschikte spits voor FC Twente?

Meer nieuws

Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
UEFA selecteert één Nederlandse scheidsrechter voor EURO 2024
7
Thiago Silva neemt langverwachte beslissing over zijn toekomst bij Chelsea
7
Pak 50x je inzet als Ajax woensdag wint van Excelsior in de Eredivisie!
0
Klaassen wordt na titel van Inter gevraagd naar eventuele terugkeer bij Ajax
27
Hoop op oproep van Koeman nog niet opgegeven: 'Maar ik heb nog niets gehoord'
62

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties