Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Benfica zet alles op alles voor Kökçü en wil transferrecord Feyenoord breken'

Laatste update:

De kampioen van Portugal wil doorpakken en Kökçü zo snel mogelijk presenteren. De bal ligt nu echter bij de middenvelder, die zich onlangs eerlijk toonde over zijn toekomst. "Als de juiste club komt, dan wil ik deze zomer wel een stap gaan maken", zo zei Kökçü voor de camera van ESPN na de afsluitende wedstrijd in de Eredivisie tegen Vitesse (0-1) van eind vorige maand. 1908.nl voegt overigens toe dat Feyenoord een 'vrij hoog' doorverkooppercentage hanteert, mocht het gewenste transferbedrag uiteindelijk lager uitpakken.

Kökçü prijkte vorige week groot op de voorpagina van A Bola. Volgens de Portugese sportkrant geldt de middenvelder van Feyenoord bij Benfica als 'de meest gewenste zomeraankoop' van trainer Roger Schmidt. De interesse van o Glorioso in Kökçü is niet nieuw. Afgelopen winter stond hij ook al in de nadrukkelijke belangstelling van de Portugezen, al kwam een deal toen niet van de grond.

De komst van de Turks international wordt gezien als 'een moeilijke droom die niet onmogelijk is'. Benfica zag de aanvoerder van de Rotterdammers tijdens de winterse transferwindow al als de ideale opvolger van Enzo Fernández, die destijds voor respectievelijk 121 miljoen euro naar Chelsea verkaste. "Roger Schmidt noemt Kökçü als prioriteit om het middenveld te versterken", schrijft de krant.

Volgens 1908.nl heeft Benfica nog geen formeel bod uitgebracht. De Portugezen krijgen concurrentie van verschillende clubs uit de Premier League. Tottenham Hotspur zou om verschillende redenen echter niet langer in de race zijn om Kökçü te strikken. Liverpool zou nog wel serieus in de markt zijn voor de middenvelder, ondanks het feit dat Alexis Mac Allister onlangs werd overgenomen van Brighton & Hove Albion.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Vind jij Orkun Kökçü bij Benfica passen?

Meer nieuws

Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Feyenoord
2
Hans Kraay ziet Robin van Persie liever bij een andere club dan Heerenveen
5
Goed nieuws voor Arsenal en Nederland: Arteta kondigt rentreedatum Timber aan
9
Valentijn concludeert: 'De kans op een terugkeer van Kroes is groter geworden'
0
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Ajax
7
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - De Graafschap
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties