Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Klungelige' Wout Weghorst moet het andermaal ontgelden in Engelse media

Laatste update:

"Niemand in Engeland kan ze stoppen, zelfs de rare grillen van de VAR niet. Alleen Inter staat nu nog tussen Pep Guardiola, zijn team en historie", schrijft The Times. Manchester City speelt volgende week zaterdag de Champions League-finale tegen Internazionale en als het wint, is de historische treble een feit. Man United was in het seizoen 1998/99 het enige Engelse team dat dat voor elkaar kreeg. "Het was een demonstratie van pure honger en klasse van deze geweldige ploeg", schreef de krant.

De Manchester Evening News constateerde dat Ten Hag met zijn ploeg weinig schade kon aanrichten met 'een matige bank'. "United ging lovenswaardig de strijd aan met City, maar de kloof tussen beide teams was nog altijd veel te groot. Ondanks het kleine verschil in de eindstand zal United zich opnieuw realiseren dat het flink aan de bak moet op de transfermarkt."

Roy Keane drukte Ten Hag zaterdagavond bij ITV als oud-Mancunian op het hart om door te selecteren. "Een topkeeper voorkomt die winnende goal van Ilkay Gündogan. Ze hebben een keeper van wereldklasse nodig en hij is dat niet. Sommige van deze spelers zijn niet goed genoeg voor United. Er moet geld uit worden gegeven om spelers te krijgen die United verdient." Volgens The Daily Mail is de kans zeer aannemelijk dat Ten Hag bij het ingaan van de zomerse transferperiode op zoek gaat naar een nieuwe doelman en waarschijnlijk wel naar meer versterkingen.

The Guardian was eveneens kritisch op de selectie van Manchester United. Door de krant werd Wout Weghorst uitgelicht. "Zijn klungelige invalbeurt toont perfect aan wat voor kloof de topclub moet overbruggen. De spits kwam binnen de lijnen om de gelijkmaker te maken, maar onderstreepte alleen maar hoe groot het verschil is geworden. Manchester City bracht Phil Foden, Manchester United vestigde de hoop op Weghorst. Het verplaatsen van een groot en log object als Weghorst van de bank naar een voetbalveld is geen eenvoudige taak."

FA Cup
Manchester City
2 - 1
Manchester United

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
1
Tadic, Ünder en Bonucci missen penalty voor Fenerbahçe: Olympiakos stoot door
85
Benfica en Kökçu klaar in Europa na misser Di María op moment suprême
5
Tienkoppig AS Roma verslaat AC Milan opnieuw en meldt zich bij laatste vier
11
Jeremie Frimpong redt ongeslagen reeks Leverkusen en staat in halve finale
13
Stunt Liverpool blijft uit: Jürgen Klopp vertrekt zonder Europese prijs
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties