Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

KNVB sorteert voor op EK-titel Oranje en maakt datum van huldiging bekend

Laatste update:

Nederland moet na Engeland ook nog afrekenen met Spanje of Frankrijk om zich te verzekeren van de EK-titel. De finale wordt komende zondag gespeeld, maar de voorbereidingen zijn nu al volle gang.

Mocht Oranje aan de haal gaan met de zege, dan wordt de selectie op dinsdag 16 juli gehuldigd in Amsterdam. Als Nederland de finale verliest wordt de ploeg van bondscoach Ronald Koeman niet gehuldigd. Na de verloren WK-finale van 2010 gebeurde dat wél.

Hoe de huldiging er precies uit zou moeten zien, wordt nog besproken. Ook de gemeente Amsterdam laat weten druk bezig te zijn met de verschillende scenario's, zo klinkt het.

Meer nieuws

Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
124
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11
Van der Gijp trekt conclusie na Spanje-Engeland: 'Met Bergwijn gaat dat niet'
27

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties