Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman bevestigt duel met topland: 'Weet niet of ik tegenstander mocht noemen'

Laatste update:

Het gaat om een uitduel in Duitsland. De exacte datum is nog onduidelijk. "De andere oefenwedstrijd in die periode spelen we thuis", zegt Koeman.

Er zit nog één voorbehoud aan de oefenwedstrijd tegen het gastland op het EK. "Het gaat niet door als we Duitsland loten in de groep", aldus Koeman.

Nederland plaatste zich zaterdag officieel voor EURO 2024 dankzij een nipte zege op Ierland (1-0). Oranje belandt bij de loting op 2 december in Pot 3. "We wachten de loting rustig af. Het moet toch altijd een beetje meezitten", zegt Koeman.

"In Pot 3 zitten is niet zo ongunstig, gekeken naar de landen die in Pot 2 zitten. Dus het maakt het zoveel uit. Het moet meezitten, maar als je wil winnen moet je ook iedereen kunnen verslaan", aldus Koeman.

Nederland zal Kroatië en Italië vermoedelijk ontlopen in de groepsfase, want ook die landen belanden bij plaatsing waarschijnlijk in Pot 3.

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
2
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
29
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
33
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
28
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties