Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman bevestigt vast één basisspeler en doet geen belofte over systeem

Laatste update:

De Vrij kan normaliter niet rekenen op een basisplaats bij Oranje. De mandekker van Internazionale heeft daarbij de pech dat Koeman de keuze heeft uit veel sterke centrale verdedigers. Deze interlandperiode zijn onder meer Micky van de Ven, Lutsharel Geertruida en Matthijs de Ligt niet van de partij, waardoor De Vrij zaterdag tegen Ierland (1-0) zijn 61ste interland mocht spelen.

"Ik denk dat er al een hele lange tijd goede verdedigers zijn, dus de bondscoach heeft enorm veel keuze", vertelt De Vrij. "Daarom was ik persoonlijk ook gebrand en gretig om te laten zien dat ik er ook bij hoor. Er zijn natuurlijk veel opties en in maart en juni was ik er niet bij. Uiteindelijk zijn de keuzes aan de bondscoach."

"Ik denk dat het een wedstrijd wordt waarin we heel veel balbezit gaan hebben en dat we veel gaan aanvallen. Ik denk dat na de vorige wedstrijd vooral het rendement omhoog moet. We hebben veel kansen gehad (tegen Ierland, red.) en er uiteindelijk maar één gemaakt. Dan blijft het toch spannend. Ik denk dat dat beter moet."

ESPN-verslaggever Pascal Kamperman trekt vervolgens de conclusie dat de aanwezigheid van De Vrij op de persconferentie betekent dat hij dinsdag andermaal aan de aftrap staat. "Dat weet ik nog niet, maar normaal...", lacht De Vrij, die vervolgens onderbroken wordt door Koeman: "Ik begrijp dat degene die meegaat (naar de persconferentie, red.) altijd speelt..." Kamperman vraagt of Koeman die regel ook hanteert. "Ja", is de bondscoach duidelijk.

Koeman maakt vervolgens bekend dat hij sowieso wijzigingen gaat doorvoeren in de opstelling. De bondscoach heeft gesprekken gevoerd met Liverpool-sterren Virgil van Dijk en Cody Gakpo, maar liet in het midden wat de inhoud van die onderonsjes was. "Het kan zijn", antwoordde Koeman op de vraag of die gesprekken over het al dan niet meespelen van de twee gingen. "Het kan ook zijn dat het gaat om momenten in de vorige wedstrijd. Of, met de aanvoerder (Van Dijk, red), ook andere zaken."

Systeem
"We gaan wel wat posities wijzigen", vervolgt Koeman, die buiten de basisplaats van De Vrij weinig tot niets wil prijsgeven over de opstelling dinsdag. Koeman bevestigt dat hij andere spelers aan het werk wil zien. Op de vraag van Kamperman of Koeman ook het systeem gaat wijzigen, krijgt de journalist geen direct antwoord. "Het gaat er vooral om om een aantal andere spelers op te stellen en te bekijken, ongeacht de tegenstander."

Kamperman probeert het opnieuw en vraagt of je 'tegen Gibraltar ook met drie centrale verdedigers en twee wingbacks moet spelen'. "Het wil niet zeggen dat als je met drie of twee speelt, dat het met twee aanvallender is dan met drie", antwoordt Koeman cryptisch. "Het is duidelijk dat de tegenstand normaal gesproken minimaal is, met alle respect. In de eerste wedstrijd (2-0) hebben we het niet goed gedaan. Je hebt veel goed aanvalsspel nodig. Het spel via de zijkanten zal heel belangrijk zijn."

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
3
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
30
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
33
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
30
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties