Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Koeman is Koeman niet meer. Hij is een saaie, introverte brombeer geworden'

Laatste update:

"Ik vind het echt storend van Koeman dat hij nu weer de kaart 'respect' trekt, dat de spelers en hij met meer respect behandeld moeten worden", begint Derksen in Vandaag Inside Oranje.

De analist ziet dat de keuzeheer van het Nederlands elftal veranderd is. "Koeman is Koeman niet meer. Dat is een hele saaie, introverte brombeer geworden die geen verrassende beslissingen neemt."

René van der Gijp vindt ook dat er kritiek geuit mag worden op Koeman. "Hij speelt als een drol, dan kunnen wij moeilijk zeggen dat hij lekker tikt. Bergwijn raakt helemaal geen knikker de eerste helft, echt helemaal niks. En ook onze vriend Simons, die heeft ook geen knikker geraakt. Dan moet je dat toch gewoon zeggen?"

"Dan valt altijd dat beladen woord 'respect', alsof we die kornuiten moeten aanbidden", vult Derksen aan.

Vandaag Inside Oranje-verslaggeefster Noa Vahle sprak Koeman maandag in Wolfsburg en geeft aan dat de uitspraak dat Koeman meer respect wil, genuanceerd dient te worden. De bondscoach van Oranje stelde tegenover Vahle dat de kritiek in zijn ogen soms iets te ver gaat.

Derksen vindt echter dat trainers daar boven moeten staan. "Als je op dit niveau speelt, dan word je iedere wedstrijd gerecenseerd. Dan krijg je een goede of een slechte recensie. Een slechte recensie is niet leuk, maar daar moeten artiesten mee leven en ook dit soort vedettes."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
24
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties