Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman kritisch op Oranje-klant: 'Wil completer plaatje, niet alleen tegen Ajax'

Laatste update:

In maart werd Veerman voor het eerst opgeroepen voor Oranje, als vervanger van de geblesseerde Frenkie de Jong en omdat ook Jordy Clasie niet fit was. Tot een debuut kwam het echter nog niet. Afgelopen maandag besloot Koeman om Veerman opnieuw op te roepen voor het Nederlands elftal, daar hij deel uitmaakt van de definitieve selectie voor de Final Four van de Nations League.

Toch is Koeman nog wel kritisch op Veerman. "Joey is een prima voetballer, die aan de bal voor de juiste oplossingen gaat en sterk in de passing is", aldus de bondscoach. "Het gaat mij erom: wat doet Joey als we de bal niet hebben? Het gemak waarmee hij zich soms laat uitspelen of duels niet wint die je moet winnen. Daarmee ben ik met hem bezig geweest in maart."

Uiteindelijk hoopt Koeman dat Veerman verbetering laat zien. "Het is voor hem niet eenvoudig als je gewend bent zo te zijn. Het kost extra moeite, maar daarin moet hij wel verbeteren. Die ontwikkeling moet uit hemzelf komen. Het plaatje moet completer. Niet alleen twee duels tegen Ajax leveren, maar ook tegen ADO Den Haag. Toen liet hij het driemaal lopen. Dat doe je dan ook tegen een grote tegenstander. Het moet zo gaan leven bij hem dat hij altijd levert. Bij Oranje probeer ik hem daartoe te triggeren. Aan Joey om het op te pakken."

Meer nieuws

Ajax 'hengelt' naar negentienjarige middenvelder uit Keuken Kampioen Divisie
7
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Real-Barcelona en win 10.000!
0
Chivas wil 'juweel' betrekken in ruildeal met PSV om komst Lozano te realiseren
4
Ajax en Nordsjaelland spoedig in gesprek over transfer van 21-jarige spits
17
Manchester United meldt zich voor verdediger; deal is afhankelijk van Huijsen
8
Nagelsmann hakt knoop over sportieve toekomst door na hardnekkige speculaties
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties