Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ronald Koeman lijkt rol van Memphis Depay tijdens Nederland - Engeland te onthullen

Laatste update:

Koeman is van mening dat Memphis meer kan brengen dan hij momenteel doet. "Memphis kan beter, maar dat ligt ook aan anderen. Hij is onderdeel van het team. En soms wordt hij in moeilijke situaties aangespeeld. Dat wil hij zelf ook, maar kan beter. Nogmaals, dat heeft ook met het elftal te maken."

Meer: Mike Verweij richt pijlen op ‘verongelijkte kleuter’ in het Nederlands elftal, die weigert de pers te woord te staan | Dit schrijven de media na exit Oranje: ‘Hij eindigt het EK met verdampt krediet’

"Iedereen heeft zijn mening en roept wat. Maar ik ben degene die de spelers elke dag meemaakt en op trainingen dingen ziet die anderen niet zien", aldus Koeman, die erkent dat Memphis veel krediet heeft. "Ik vind ook dat hij dat verdient. De oude Koeman had Depay ook niet gepasseerd. Dat heeft er niks mee te maken hoe ik tien jaar geleden was en nu ben."

Koeman gaat regelmatig om tafel met Memphis. "Natuurlijk vraag ik hem ook weleens diepe spits te zijn, zoals hij dat bij Atlético Madrid was toen hij speelde, met Griezmann in zijn rug. Dat moet hij toevoegen aan het spits zijn. Dus niet alleen maar inzakken en willen meevoetballen. Dat betekent dat er anderen diep moeten gaan. Ik ben nog steeds overtuigd van hem als spits. Hij is mijn spits, een voetballende spits."

"Als je Europees kampioen wilt worden, moeten de spelers die iets extra's hebben er in zulke wedstrijden als tegen Engeland staan. Voor het spel bij een achterstand is Weghorst natuurlijk een veel betere spits dan Depay. Maar tegen Engeland? Depay kan, Weghorst kan, de combinatie kan. Ik weet het voor mezelf wel, maar laat het voor jullie open", aldus Koeman.

Bondscoachschap


Koeman kreeg maandag ook vragen over zijn tot medio 2026 lopende contract bij de KNVB. "Op de vraag of hij na het toernooi door wil gaan tot en met het WK 2026 in de Verenigde Staten, Canada en Mexico reageerde Koeman instemmend", aldus De Telegraaf, die Koeman ook citeert.

"Zoals het nu is wel. Volgens mij kunnen ze al niet meer van me af", zei de keuzeheer. De KNVB had Koeman kunnen ontslaan als Oranje in de achtste finale of eerder zou stranden, maar de 61-jarige Zaandammer loodste zijn selectie al naar de halve finales op het EK. Daarin is Engeland woensdagavond de tegenstander.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
0
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties