Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman ontwijkt scherpe vraag van Noa Vahle over basisklant Oranje

Laatste update:

Flekken werd donderdag tegen Griekenland (3-0 winst) nauwelijks getest, maar ging tegen de Ieren al vroeg de fout in. Al na één minuut verspeelde hij de bal voor zijn doel en de daaropvolgende corner leidde de penalty waaruit de 1-0 zou vallen in. Koeman was niet over de situatie te spreken. "Het is op het hele veld één tegen één en dan mag je daar never nooit opbouwen en de bal verliezen. We wisten dat ze zo zouden beginnen en we gaven ze wel heel veel vertrouwen in wat ze deden", aldus de bondscoach.

Verslaggeefster Noa Vahle (Vandaag Inside) grijpt het moment aan om verder in te zoomen op Flekken. "Over vijf weken komen jullie weer bij elkaar. Heeft Mark Flekken je genoeg overtuigd deze twee wedstrijden?", vraagt ze. Koeman laat het antwoord in het midden. "Dat wil ik niet direct na een wedstrijd zeggen. Het heeft geen zin om individueel te zeggen dat het zo blijft, daar neem ik rustig de tijd voor."

Flekken werd aangewezen als eerste keus na het geblesseerd afhaken van Justin Bijlow. De dertigjarige Limburger kreeg de voorkeur boven de eveneens geselecteerde Bart Verbruggen en Andries Noppert. Flekken speelde tegen de Grieken en de Ieren pas zijn vierde en vijfde interland. Bijlow lijkt de nummer één als iedereen fit is.

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland
Moet Mark Flekken eerste keeper blijven van het Nederlands elftal?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties