Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman wijst tegenvallende speler Oranje aan: 'Hij mag dat never nooit doen'

Laatste update:

"We wisten dat het een zware avond zou worden", zo steekt Koeman in gesprek met Jeroen Stekelenburg van wal. "Het wordt nóg zwaarder als je fouten maakt in balbezit. Het begon al gelijk: een grote kans tegen omdat we in de zestien wilden opbouwen. Daar wordt het niet makkelijker van. Je weet dat ze drukzetten, dus je moet dan niet in je eigen zestien proberen op te bouwen. Maar de keeper, Mark (Flekken, red.), mag die bal natuurlijk never nooit spelen."

Wel is de bondscoach positief over het optreden van Oranje in de tweede helft. "Het belangrijkste in deze wedstrijd is dat we anders gingen spelen. We kregen daardoor rust en wel een man meer. Zij waren ook zoekende en konden die druk uit het begin niet meer zetten. Vanaf dat moment waren we heer en meester en maakten we een geweldige 1-2", aldus Koeman.

Flekken steekt na afloop de hand in eigen boezem en erkent dat hij geen geweldige avond beleefde. "Mijn pass mag daar niet gespeeld worden. Dan wordt die situatie wel nog verdedigd, maar dat is dan de aanleiding voor de hoekschop. Uit die hoekschop komt die ongelukkige handsbal, dan sta je al heel vroeg in de wedstrijd, die heel belangrijk is, 1-0 achter. Maar je moet ermee leven. Helaas speel ik die bal in plaats van hem de tribune in te rossen", besluit de keeper.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties