Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay jr.: 'De beste verdediger van het land krijgt te weinig waardering'

Laatste update:

Jan Joost van Gangelen noemt De Vrij 'een geluksvogel', omdat de verdediger mede door de blessuregolf achterin bij Oranje na lange tijd weer in de basis staat. "Ik vind hem helemaal geen geluksvogel", reageert Kraay junior. "Ik vind dat hij veel te laat in het Nederlands elftal is gekomen."

De Vrij stond de laatste perioden in de pikorde achter Lutsharel Geertruida (Feyenoord) en Matthijs de Ligt (Bayern München). Ten onrechte, vindt Kraay junior. "Ik vind hem sowieso de beste rechter rechtsbenige centrumverdediger die we hebben."

Van Gangelen: "Dus De Vrij moet altijd basis staan, ook als iedereen fit is?" Kraay junior reageert bevestigend. "Ja, dat vind ik wel. Ik vind hem op dit moment beter dan De Ligt."

"Ik vind Geertruida een hele fijne, mooie voetballer, zeker als hij aan de binnenkant rechtsback speelt, maar dat hebben we bij Oranje niet nodig. Ik vind Geertruida beter als back dan als centrale verdediger."

Kraay junior schaart Virgil van Dijk waarschijnlijk onder de linker centrale verdedigers, de plek waar de aanvoerder van Liverpool doorgaans bij zijn club speelt. In Oranje is Van Dijk de middelste van de drie centrumverdedigers. Kraay junior: "Ik vind ook: als je met twee centrale verdedigers speelt, dan zijn De Vrij en Van Dijk de allerbeste."

De Vrij past goed in het systeem volgens de analist. "Rechtsback Denzel Dumfries is bij Oranje altijd 'weg', dus de rechter centrale verdediger komt veel in die ruimte achter Dumfries te spelen. De Vrij speelde bij Feyenoord weleens als rechtsback, dus hij voelt zich ook niet oncomfortabel in die ruimte, zoals we dat bij De Ligt al meermaals hebben vastgesteld."

Meer nieuws

Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
0
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
11
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
23
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
55
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
22
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties