Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay jr. geniet enorm van training Oranje: 'Hij is zó gretig, zó technisch'

Laatste update:

"Ik zat even naar die linksbacks te kijken, maar het is echt ongelooflijk", zo begint Kraay jr. bij ESPN zijn lofzang tijdens de voorbeschouwing op het duel met de Ieren. Ze gingen op een gegeven moment afwerken: eerst inspelen en dan van een meter of twintig uithalen. Maar Maatsen heeft acht keer in de kruising geschoten en Hartman scoorde zes keer via de paal en lat. Zij hebben bállen erin geschoten...! Deze twee schoten echt alle ballen binnen."

"Maar echt Jan Joost...", zo vervolgt Kraay jr. zijn gesprek met presentator Jan Joost van Gangelen. "Het eerste halfuur trainden ze met alle spelers die ook nog gespeeld hebben tegen Griekenland. Daarna hebben ze alleen nog vier tegen vier gespeeld. Steven Berghuis was toen zó indrukwekkend, zó gretig, zó fit, zó technisch begaafd. Het stoom kwam uit zijn oren. Ze genieten allemaal van die trainingen."

Zondagavond speelt Nederland zijn vierde groepswedstrijd in de EK-kwalificatiereeks. De aftrap vindt om 20.45 uur plaats in het Aviva Stadium in Dublin. Mocht Oranje erin slagen Ierland te verslaan, dan wordt het gat tot de opponent vergroot tot liefst zes punten. Bovendien heeft het Nederlands elftal nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de Ieren.

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties