Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay tegen Slot: 'Tegen mij zei hij bloedserieus dat hij kan spelen dinsdag'

Laatste update:

Feyenoord heeft tegen Celtic een spitsenprobleem. Naast de geschorste Santiago Giménez kan Slot ook geen beroep doen op Ueda. Kraay jr. denkt echter dat de aanvaller wellicht tóch inzetbaar is in het Champions League-duel. "Ik liep Ueda tegen het lijf en die spreekt net als ik uitstekend Engels", zegt de journalist bij ESPN tegen Slot. "Hij zei: 'Als de trainer me dinsdag tegen Celtic nodig heeft, dan zou het kunnen dat ik start.'" De woorden van Kraay jr. werken op de lachspieren van Slot. "Ueda keek er serieus bij. Sta je me nu uit te lachen?", vraagt Kraay jr.

Slot: "Ik lach niemand uit, maar dat is absoluut geen serieuze gedachte. Er spelen vijf Japanners bij Celtic, dus het is voor hem echt een wedstrijd die hij ongelooflijk graag wil spelen. Ik heb hem vorige week ook een paar keer gezegd: 'Over een week tegen Celtic, hè. Je bent er toch klaar voor?' Toen zei Ueda tegen mij ook: 'Ik ben er klaar voor trainer, als je me nodig hebt.' Dat is ook wel een beetje de Japanse mentaliteit, hij vindt het moeilijk om tegen een leidinggevende 'nee' te zeggen, maar de medische staf is compleet duidelijk dat hij niet kan spelen."

Kraay probeert Slot vervolgens nogmaals in steenkolenengels te overtuigen van de woorden van Ueda. "Hij zei echt letterlijk tegen mij: 'Hens, if he needs me, I'm ready to play'" Slot lachend: "Ueda spreekt goed Engels als ik het zo hoor. Zei hij ook echt 'Hens'?", waarop Kraay jr. knikt: "Hij zei 'crazy Hens'." Voor Slot is het meespelen van Ueda echter geen optie. "Ik denk dat de medische staf mij compleet afmaakt als we dat überhaupt overwegen", aldus de oefenmeester van Feyenoord.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties