Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuijt: 'In mijn ogen is dat een ruwe diamant die de absolute top kan halen'

Laatste update:

Brobbey was net als in november uitgenodigd door Ronald Koeman voor de huidige interlandperiode, maar de aanvaller bleek vorige week na aankomst in Zeist niet fit genoeg. Daarom haakte Brobbey, net als zijn teamgenoot Steven Bergwijn, meteen af.

Kuijt gelooft dat Brobbey al in het komende jaar, waarin ook het EK plaatsvindt, een rol van betekenis kan spelen voor het Nederlands elftal. "Ik denk daarbij dat Brobbey, die ik al ken vanuit mijn tijd als trainer van Feyenoord Onder 19, weleens heel belangrijk kan worden op het toernooi in Duitsland."

"Door een ongelukkige keuze te vroeg naar het buitenland te gaan, heeft Brian al veel meegemaakt." Brobbey vertrok in 2021 verrassend transfervrij naar RB Leipzig, maar werd een jaar later alweer teruggekocht door Ajax.

"Ik hoop dat hij al zijn ervaringen - ook de huidige negatieve bij Ajax - kan omzetten in een grote drive. Dan ben ik nog positiever gestemd over het komende EK", aldus Kuijt.

Mede door blessures is Wout Weghorst voorlopig een basisspeler in Oranje. De spits van TSG Hoffenheim maakte zaterdag tegen Ierland (1-0) het enige doelpunt. "Als Weghorst dan de hete adem van (Memphis, red.) Depay en Brobbey in zijn nek voelt, dan zal dat hem alleen maar helpen nóg scherper te worden", zegt Kuijt.

Kuijt spreekt de wens uit dat de geblesseerde spelers op tijd topfit zullen zijn voor het EK. "Koeman moet hopen dat de ziekenboeg in maart - als de EK-voorbereiding een vervolg krijgt met twee oefenwedstrijden - is leeggestroomd, want ik vind dat er in de spits nu onvoldoende concurrentie is."

Meer nieuws

Feyenoord en AZ grootste slachtoffers van de Azië en Afrika Cup
16
Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
13
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
14
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
25
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
62
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties