Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Lamine Yamal is de jongste doelpuntenmaker ooit op EK dankzij schot van 102 km/u

Laatste update:

Bij een 0-1 achterstand tegen de Fransen kreeg Yamal het op zijn heupen. De aanvaller legde de bal net buiten de zestien klaar voor zichzelf en krulde de bal met een snelheid van 102 kilometer per uur in de linkerbovenhoek: 1-1.

Enkele minuten na de gelijkmaker vond Spanje overigens zelfs de voorsprong. Een afvallende bal kwam voor de voeten van Dani Olmo, die na een fraaie kapbeweging hard op doel schoot. De bal werd in eigen doel gelopen door Jules Koundé: 2-1.

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
21
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties