Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Liverpool moet minimaal 40 miljoen aftikken voor Nederlandse sterkhouder'

Laatste update:

Volgens de lokale krant zijn er meerdere ploegen geïnteresseerd in de diensten van Van de Ven. Liverpool lijkt echter het meest concreet te zijn. De gesprekken over een transfer zijn nog niet gestart, maar daar komt naar verluidt spoedig verandering in. The Reds zijn eveneens geïnteresseerd in RB Leipzig-verdediger Josko Gvardiol, maar het prijskaartje van de Kroaat, zo'n negentig miljoen euro, schrikt de club in ieder geval voorlopig af. Gvardiol werd na zijn uitstekende WK in Qatar al nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid, maar speelt voorlopig nog in de Bundesliga.

Van de Ven heeft zich dit seizoen ontpopt als een van de sterkhouders bij die Wölfe. Sinds zijn komst van FC Volendam in de zomer van 2021 kwam de linkspoot 41 keer in actie voor de club. Vorig seizoen kampte de linkspoot nog met een hamstringblessure, terwijl hij, als hij fit was, niet altijd kon rekenen op speelminuten. Dit seizoen is alles anders. Van de Ven deed in 33 van de 34 Bundesliga-duels mee. Alleen tegen 1. FSV Mainz 05 kwam hij niet in actie wegens een schorsing. Van de Ven werd bovendien in geen van zijn 33 duels voortijdig naar de kant gehaald. Samen met doelman Koen Casteels maakte de verdediger de meeste minuten van iedereen in de selectie: 3.240.

Van de Ven maakte indruk met zijn verdedigende kwaliteiten en liet bovendien zien bijzonder snel te zijn. Begin maart scherpte hij tegen Eintracht Frankfurt (2-2) zijn eigen snelheidsrecord aan: 36,35 kilometer per uur. In de Bundesliga waren alleen Bayer Leverkusen-aanvaller Moussa Diaby (36,52) en Borussia Dortmund-aanvaller Karim Adeyemi (36,65) nog sneller. Mede dankzij de prestaties van Van de Ven deed Wolfsburg tot de laatste speeldag mee om een Conference League-ticket. Op de laatste speeldag werd dat ticket echter uit handen gegeven door een ontluisterende 1-2 nederlaag tegen Hertha BSC.

Meer nieuws

'Milan neemt na dit seizoen afscheid van trainer Pioli en denkt aan Nederlander'
7
Mats Hummels haalt op X uit richting Engeland en vergaart 120 duizend likes
12
Vitesse-trainer Sturing heeft na degradatie heldere boodschap voor eigen spelers
5
Hélène Hendriks brengt bij Vandaag Inside slecht nieuws voor Robin van Persie
13
Dit is hoe Sven Mislintat al zijn 13 aankopen bij Ajax vorige zomer omschreef
4
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Ajax
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties