Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool rondt belangrijke zomertransfer af en betaalt 'belachelijk weinig'

Laatste update:

Dat leidt tot vreugde op sociale media, waar fans van the Reds zeggen dat er hoe dan ook 'belachelijk weinig' betaald is voor de Argentijn. Hoe hoog de transfersom daadwerkelijk is, wordt niet bekendgemaakt. Mac Allister werd al tijden gelinkt aan een overstap naar Liverpool en nam na afloop van zijn laatste wedstrijd voor Brighton, die met 2-1 werd verloren bij Aston Villa, al emotioneel afscheid van de aanhang van the Seagulls. De middenvelder stond sinds januari 2019 onder contract aan de Engelse zuidkust.

Brighton verhuurde Mac Allister wel nog aan Argentinos Juniors, waar hij werd opgeleid, en van juli 2019 tot en met januari 2020 verdedigde de aanvallende middenvelder tijdelijk de kleuren van Boca Juniors. In de afgelopen drieënhalf jaar ontwikkelde Mac Allister zich vervolgens tot een belangrijke speler voor Brighton en dit seizoen tikte hij in 35 competitiewedstrijden de grens van tien goals aan. Ook leverde hij twee assists af.

De interesse van topclubs in Mac Allister, die ook begeerd werd door Manchester United, intensiveerde tijdens het WK van afgelopen winter in Qatar. De Argentijn werd wereldkampioen met zijn team en was belangrijk door in de groepswedstrijd tegen Polen (2-0) een doelpunt te maken. Ook leverde Mac Allister een assist af in de finale tegen Frankrijk, die uiteindelijk na strafschoppen werd gewonnen. Liverpool zal de nummer 10 binnen 48 uur medisch keuren en daarna officieel presenteren.

Meer nieuws

Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Ajax
9
Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
35
Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC: 'Hoe haal je dit in je hoofd?!'
3
Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt
5
Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties