Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor Noppert: 'Hij voegt ook buiten het veld iets toe aan deze groep'

Laatste update:

Noppert, de verrassende debutant aan de kant van Oranje tegen Senegal, maakte met een aantal prima reddingen een uitstekende indruk. De sluitpost kon na de moeizame openingswedstrijd van Nederland op het WK in Qatar rekenen op vele complimenten. "Het is ook zó'n geweldige jongen'', zei Davy Klaassen met een lach tegenover het Algemeen Dagblad. "Het is gewoon echt een mooie gast, die niet alleen goed kan keepen, maar die ook buiten het veld echt iets toevoegt aan deze groep. Hij is gewoon helemaal zichzelf. Iedereen mag hem enorm graag.''

Ook Virgil van Dijk was lovend over Noppert. De aanvoerder van Oranje is vooral te spreken over de persoonlijkheid van de doelman van sc Heerenveen. Van Dijk bespeurde geen zenuwen bij de debuterende sluitpost, die vooraf leek te zijn meegenomen als penaltykiller, maar erin slaagde om Justin Bijlow en Remko Pasveer op de bank te houden. "Ik weet niet of jullie Noppert een beetje kennen?'', zei Van Dijk retorisch. "Die jongen is zó nuchter. Nuchterder kan gewoon niet."

Noppert keek zelf ook met een trots gevoel terug op zijn debuut in Oranje. "Dit was heel speciaal", vertelde Noppert aan verslaggever Jeroen Stekelenburg van de NOS. "Natuurlijk droom je hiervan. Als klein jongetje altijd, maar later ga je er niet meer vanuit. Zeker niet met hoe mijn loopbaan gelopen is. Maar als het onder één man kan gebeuren, dan is het wel onder Louis van Gaal. Ik denk dat we in veel opzichten wel op elkaar lijken. We hebben dezelfde humor en denken over veel dingen wel hetzelfde. Het smaakt naar meer. Ik denk nooit na over de dingen die ik zeg. Dat is niet altijd slim in deze wereld, maar het maakt me wel oprecht en de trainer waardeert dat volgens mij wel."

Meer nieuws

Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
36
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
25
'De Ligt is de reden geweest dat ik naar de linksbackpositie ben verhuisd'
3
Antony slaat in exclusief interview terug naar clubiconen Manchester United
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Feyenoord slaat belangrijke slag: 'Sterkhouder onder Van Persie blijft alsnog'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties