Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loftus-Cheek lijkt Chelsea na negen jaar te gaan verruilen voor buitenland

Laatste update:

Milan bestempelde Loftus-Cheek twee weken geleden tot belangrijkste doelwit om de eerste zomeraanwinst te worden. De Italianen zijn niet geïnteresseerd in een huurdeal en gaan voor een definitieve transfer. Loftus-Cheek ligt op Stamford Bridge nog één jaar vast, met daarbij een cluboptie voor nog een jaar. Chelsea beschikt deze zomer dus over een goede onderhandelingspositie.

Loftus-Cheek is een kind van Chelsea. De 1,91 meter lange middenvelder doorliep de volledige jeugdopleiding en debuteerde in 2014 in het eerste elftal. Loftus-Cheek had vele jaren nodig om zich door te ontwikkelen tot een vaste waarde voor the Blues. De tienvoudig Engels international werd in het seizoen 2017/18 verhuurd aan Crystal Palace en in het seizoen 2020/21 aan Fulham.

Ondanks de ongekende koopwoede die Chelsea dit seizoen etaleerde bleef Loftus-Cheek een gerespecteerde kracht op het middenveld. Hij kwam tot 33 officiële wedstrijden, waarin hij niet scoorde en twee assists voor zijn rekening nam. Zijn totaal bij Chelsea staat op 155 officiële duels, waarin hij 13 goals maakte en 18 assists afleverde.

Vind je Ruben Loftus-Cheek een geschikte speler voor AC Milan?

Meer nieuws

Tadic, Ünder en Bonucci missen penalty voor Fenerbahçe: Olympiacos stoot door
85
Benfica en Kökçu klaar in Europa na misser Di María op moment suprême
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
0
Tienkoppig AS Roma verslaat AC Milan opnieuw en meldt zich bij laatste vier
10
Jeremie Frimpong redt ongeslagen reeks Leverkusen en staat in halve finale
13
Stunt Liverpool blijft uit: Jürgen Klopp vertrekt zonder Europese prijs
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties