Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City meldt zich bij nationale concurrent voor mogelijke opvolging Gündogan

Laatste update:

Chelsea verleende toestemming aan Kovacic om met City te praten. The Blues zijn dan ook bereid om de Kroaat tegen het juiste bedrag te verkopen. Chelsea is van plan om de grondige renovatie van de selectie, die onder clubeigenaar Todd Boehly al in januari werd gestart, voort te zetten. Kovacic ligt nog slechts één jaar vast en daarom geldt komende zomer als het ideale moment voor Chelsea om hem te verkopen.

Zo lijkt Kovacic na vijf seizoenen op weg naar de uitgang bij Chelsea, dat hem aanvankelijk een jaar huurde van Real Madrid en vervolgens voor 45 miljoen euro overnam. De centrale middenvelder was vrijwel altijd een basisspeler op Stamford Bridge en won met Chelsea onder meer de Champions League en Europa League. Hij staat op 221 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij 6 goals en 15 assists produceerde.

Kovacic had daarvoor ook al driemaal de Champions League gewonnen bij Real Madrid, maar was niet blij met zijn bijrol achter het befaamde middenveld bestaande uit Luka Modric, Casemiro en Toni Kroos. Met onder meer Rodri, Kevin De Bruyne, Bernardo Silva en Ilkay Gündogan in de gelederen zal ook de concurrentie bij Manchester City niet mals zijn, al is de toekomst van Gündogan gezien zijn aflopende verbintenis onzeker.

Meer nieuws

Tadic, Ünder en Bonucci missen penalty voor Fenerbahçe: Olympiacos stoot door
46
Benfica en Kökçu klaar in Europa na misser Di María op moment suprême
4
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
0
Tienkoppig AS Roma verslaat AC Milan opnieuw en meldt zich bij laatste vier
8
Jeremie Frimpong redt ongeslagen reeks Leverkusen en staat in halve finale
9
Stunt Liverpool blijft uit: Jürgen Klopp vertrekt zonder Europese prijs
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties