Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mario Been ziet 'statement naar Mislintat' in keuze van Maurice Steijn

Laatste update:

Na Anton Gaaei, die na 30 minuten werd vervangen door Devyne Rensch, werd ook Borna Sosa vroegtijdig gewisseld. Salah-Eddine kwam in de rust voor hem in het veld. "Opvallend is dat Ávila, die voor 11 miljoen (12,5, red.) overkwam van Antwerp, er niet in komt", merkt Kenneth Perez op bij ESPN. Been voegt toe: "Steijn kiest nu wel voor allemaal jongens van Ajax."

Meer: Driessen fileert speler Ajax: ‘Verdedigend zijn er weinig zó slecht als hij'

"Rensch erbij, Salah-Eddine erbij...", vervolgt Been. "Hij wil misschien een statement maken naar Mislintat." Perez ziet een andere verklaring voor Steijns keuzes. "Ook gezien zijn eigen positie is het niet onhandig om zichzelf een beetje populair te maken. Maar wie gaat over zijn positie beslissen?"

Been trekt tot slot een harde conclusie over Ajax. "Eigenlijk alles wat ze al hadden is beter dan wat er gekomen is. Dat is duidelijk." De Klassieker is na zeventig minuten bij een 0-3 tussenstand gestaakt. In de eerste helt werd het duel ook al stilgelegd. Het duel zal zondag niet meer uitgespeeld worden.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties