Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marseille-fan bewusteloos geslagen vlak bij Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

In mei 2022 moest Feyenoord een 3-2 voorsprong verdedigen in de halve finale van de Conference League. In Marseille raakten de fans van beide clubs slaags. Het ergste gebeurde aan de vooravond van het duel, toen er vuurwerkgevechten plaatsvonden en messen werden getrokken. Feyenoord speelde een dag later met 0-0 gelijk.

Ook in Amsterdam gaat het er heftig aan toe. De sfeer was er al grimmig vanwege de crisis rond Ajax. De supporters eisen een vertrek van de raad van commissarissen (rvc) en lieten dat blijken middels een spandoek met de tekst 'Wij willen Ajax-DNA aan de top, rvc rot op'. Sven Mislintat, die onderzocht wordt op mogelijke belangenverstrengelingen bij de transfer van Borna Sosa, is er donderdag niet bij in de ArenA. Er is besloten hem tijdelijk niet aanwezig te laten zijn bij wedstrijden.

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties