Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mislintat heeft maandag gevraagd of hij Maurice Steijn mocht ontslaan'

Laatste update:

"Het is niet zozeer een duister zaakje, maar het is wel in strijd met de regels die gelden voor werknemers van beursgenoteerde bedrijven", duidt Willaert de situatie van Mislintat. "Dat is Ajax en daarmee zou Mislintat in de problemen kunnen komen. Als hij zaken niet bekend heeft gemaakt waarvan hij in zijn contract heeft aangegeven dat wel te doen, is dit mogelijk een stok waarmee Ajax kan slaan. Als ze van hem (Mislintat, red.) af willen, hebben ze nu een stok om mee te slaan."

Een dag eerder ging Milsintat zelf naar de clubleiding. "Het is vanaf de buitenkant moeilijk om te zien hoeveel steun Steijn heeft van de leiding van Ajax", gaat Willaert verder. "Volgens mijn informatie heeft Mislintat maandag aan Van Halst gevraagd of hij Steijn mocht ontslaan. Daar is over gesproken. Van Halst heeft Steijn de hand boven het hoofd gehouden. Nu is het de vraag hoe Mislintat er zelf op staat. Binnen de leiding zijn vraagtekens over alle spelers die hij heeft binnengehaald en het passeren van de staf en de scouting."

Een andere speler die via Artur Beck, de goede zakenrelatie van Mislintat, bij Ajax is gekomen is Diant Ramaj. "Toen is eigenlijk al iets gebeurd wat onrechtmatig is", aldus Willaert. "Dit is niet het enige wat er aan de hand is. Het pikante aan de zaak-Sosa is dat hij bij een zaakwaarnemer zat waarvan het contract afliep op 31 augustus. Vervolgens is gewacht tot 1 september om de deal te doen met Ajax, zodat Beck er als het ware tussen geschoven kon worden."

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties