Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Na veertien maanden nog altijd geen glimp van Tyrell Malacia bij Manchester United'

Laatste update:

Het kalenderjaar 2023 was voor Malacia in meerdere opzichten een horrorjaar. De linksback raakte geblesseerd aan zijn knie en zag gedurende zijn revalidatie van alles misgaan.

Meer: Schitterend: Malacia keert na 14 (!) maanden afwezigheid terug bij Manchester United

De Nederlandse linksback speelde zijn laatste wedstrijd voor Manchester United op 28 mei 2023 en ging vervolgens onder het mes vanwege een knieblessure.

Malacia leek in februari van dit jaar dicht bij zijn rentree in de wedstrijdselectie te zijn, echter gaf zijn manager Erik ten Hag een maand later aan dat de verdediger waarschijnlijk de rest van het seizoen niet meer in actie zou komen.

In de voorbereiding op het afgelopen seizoen maakte Manchester United ook al bekend dat Malacia niet meereisde op trainingskamp. De voormalig speler van Feyenoord fungeerde een seizoen eerder als stand-in voor de blessuregevoelige Luke Shaw, maar kreeg tegen het einde van het seizoen last van zijn meniscus.

Hierop werd besloten om Malacia in de zomer van 2023 te opereren aan zijn knie. Manchester United wilde dat de linkspoot in Londen onder het mes ging, maar de speler wilde zelf liever revalideren in Nederland en werd geopereerd in zijn geboorteland. Buiten het toezicht van de club.

Bronnen die dicht bij Malacia staan, wijzen al een tijdje met de beschuldigende vinger naar de club. Volgens hen was de medische staf van de club niet altijd in staat om hem genoeg aandacht te geven.

In april van dit jaar bleek Malacia eindelijk op de weg terug. Hij trainde met een externe expert in Barcelona, Nederland en Manchester en naderde de laatste fase van zijn herstel. Over een paar weken kon hij de groepstraining hervatten, zo was de verwachting destijds.

Naar nu blijkt is Malacia toch nog niet voldoende hersteld om terug te keren bij de club. Wanneer hij weer aansluit is niet bekend. United oefent volgende week maandag voor het eerst deze voorbereiding. In Noorwegen is dan Rosenborg de tegenstander.

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
21
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties