Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nagelsmann turnt aanvaller na 40 caps om tot linksback: 'Onze beste speler'

Laatste update:

Het was de grootste verrassing in Nagelsmanns opstelling zaterdag: Havertz als meest linker man in de Duitse defensie. De rechtspoot tekende als klap op de vuurpijl ook nog voor de openingstreffer na vijf minuten.

Logischerwijs was Havertz dan ook onderwerp van gesprek na afloop. Nagelsmann was buitengewoon lovend over zijn pupil.

"Kai zei dat hij het wilde doen, het wilde proberen", sprak de 36-jarige oefenmeester. "Ik zie dat niet als risico voor hem."

"Ik zie het juist als kans om een sleutelrol te spelen op het EK. Hij deed het erg goed voor de eerste keer op een onbekende positie. Waarschijnlijk was hij zelfs onze beste speler."

Havertz had zaterdag nog wel een belangrijk aandeel in de winnende treffer van Turkije. De Duitser kreeg een bal op zijn arm en moest dat bekopen met een strafschop tegen, die werd benut door Yusuf Sari.

Havertz beleeft sowieso al niet het beste seizoen uit zijn carrière. De 24-jarige komt amper uit de verf bij Arsenal, dat afgelopen zomer 75 miljoen voor hem betaalde aan Chelsea. Dat plukte hem drie jaar eerder voor vijf miljoen meer weg bij Bayer Leverkusen, waar Havertz zijn doorbraak beleefde.

Meer nieuws

PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
22
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
28
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
27
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Blind ziet in PSV`er die niet scoorde Man of the Match: 'Eigenlijk is hij het'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties