Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Nederlands elftal treft tegen Engeland arbiter die eerder in het EK Oranje ook al floot

Laatste update:

Dat biedt hoop, want die wedstrijd tegen Roemenië was misschien wel de beste van het Nederlands elftal dit toernooi. Dankzij goals van Cody Gakpo en Donyell Malen (2x) werd het duel overtuigend winnend besloten: 0-3.

Zwayer deelde in die bewuste wedstrijd vier kaarten uit, waarvan twee aan Nederland. Malen en Denzel Dumfries werden in het tweede bedrijf op de bon geslingerd. Alle gele kaarten zijn overigens kwijtgescholden na de kwartfinales. Niemand staat daarom op scherp.

Het wordt de vierde keer dat Zwayer een pot van Oranje in goede banen moet leiden. In 2016 en 2023 had hij ook twee keer de fluit in de hand bij een duel van het Nederlands elftal. Dat liep minder goed af voor Oranje: beide keren werd verloren van Frankrijk.

Bij Engeland keert Marc Guehi terug in de basis. Hij moest de kwartfinale wegens een schorsing uitzitten. Jude Bellingham bewaart overigens weinig warme gevoelens aan de scheidsrechter.

In 2021, in zijn tijd bij Borussia Dortmund, deed hij na afloop van het met 3-2 verloren duel met Bayern München zijn beklag over de arbitrage. Zwayer kende toen twee controversiële strafschoppen toe aan der Rekordmeister.

"Je geeft een scheidsrechter die zich eerder schuldig heeft gemaakt aan matchfixing de grootste wedstrijd in Duitsland. Wat verwacht je dat er dan gebeurt?", vroeg de middenvelder zich bij Viaplay woedend af. Het leverde hem een boete van 40.000 euro op.

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties