Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Nederlander kan Oranje namens Engeland pijn doen in eventuele penaltyserie

Laatste update:

De oud-spits van onder meer AZ en Chelsea is een van de assistent-coaches in de staf van Gareth Southgate. Hij bereidt Engeland optimaal voor op strafschoppen. Dat de Engelsen hun hoofd koel hielden tijdens de beslissende strafschoppenserie komt mede door Hasselbaink, zo geeft aanvaller Phil Foden aan.

"Hasselbaink heeft ongelooflijk hard gewerkt met ons aan het nemen van strafschoppen. Na elke training deed hij dat voor het geval het op een strafschoppenserie zou aankomen", zegt de Engels international in een radio-interview met BBC 5 Live.

Foden is louter lovend over Hasselbaink, die zelf 23 keer uitkwam voor het Nederlands elftal en daarin goed was voor 9 treffers. De aanvaller werd zelf tijdens de verlenging tegen de Zwitsers gewisseld, maar zag zijn ploeggenoten vervolgens tijdens de penaltyserie het verschil maken.

"Dat deden ze dankzij Jimmy Floyd Hasselbaink. Iedere speler was echt vol vertrouwen. Ze knalden ze achter elkaar binnen", vervolgt Foden. "Kijk, Jimmy heeft heel veel ervaring, heeft als speler alles meegemaakt en weet waarover hij praat. Hij besloot een aantal van ons apart te nemen na bepaalde trainingen om op strafschoppen te oefenen."

De 24-jarige Foden ziet dat op het gebied van het oefenen op strafschoppen door de jaren heen iets is veranderd bij de Engelse nationale ploeg. "Toen ik net bij het Engelse elftal kwam, vond ik dat we er veel te veel op oefenden en er was ook helemaal geen coach die zo'n sessie vorm gaf of zelf iets liet zien. Nu hebben we Jimmy daarvoor en die laat er steeds een paar nemen. Doe het niet oneindig, zegt hij. Kies je hoek en blijf bij die hoek. Er is best wat werk mee gemoeid om de goede balans te vinden."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
23
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties