Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle is bekend met impasse bij United en wil man met 208 wedstrijden

Laatste update:

McTominay toonde in maart zijn scoringsdrift met vier goals in de EK-kwalificatiewedstrijden van Schotland, maar kreeg het onder Ten Hag nog niet voor elkaar om zich tot onbetwiste basisspeler te kronen. Newcastle zou juist een boost willen geven aan het blok op het middenveld en heeft van McTominay een belangrijk doelwit gemaakt. Het verlangen van Ten Hag naar een extra middenvelder komt het perspectief van de Schot bovendien niet ten goede.

McTominay werd op vijfjarige leeftijd opgenomen in de jeugdopleiding van Manchester United. Bij die club tekende hij in juli 2013 zijn eerste profcontract. Vier jaar later zat hij voor het eerst bij de wedstrijdselectie, voor het thuisduel met Swansea City. Tot dusver staat de middenvelder op 208 officiële wedstrijden voor United, waarin hij 19 keer wist te scoren en 5 assists gaf. Zijn contract loopt nog door tot medio 2025 met de optie op een extra seizoen.

Van Jack Butland wordt verwacht dat hij de overstap maakt naar Rangers. De reservedoelman werd het afgelopen halfjaar door United gehuurd van Crystal Palace. Butland zou al enkele gesprekken hebben gevoerd met de Schotse topclub, die hem transfervrij inlijft. Indien beide partijen ook de persoonlijke voorwaarden overeenkomen, ligt een contract klaar voor de komende jaren. Butland moet in Glasgow als opvolger dienen van Allan McGregor.

Moet Ten Hag McTominay laten gaan?

Meer nieuws

Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
24
Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC: 'Hoe haal je dit in je hoofd?!'
3
Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt
4
Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro
8
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Milan van Ewijk diep onder de indruk van landgenoot: 'Hij is buitengewoon goed'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties