Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'

Laatste update:

Via Instagram deelt de Rotterdamse rapper Trapjack maandag een aantal rapteksten die op zijn nieuwste project lijken te komen, dat vermoedelijk over elf dagen uitkomt. Ook Lang passeert de revue. "Itami vol maar ben met Noa dus komt goed."

Screenshot van de reactie van Lang.

Jack lijkt daarmee te doelen op een populair restaurant in Rotterdam aan de Kop van Zuid. De rapper schetst een situatie waarin hij alsnog een volgeboekt Itami binnenkomt, omdat hij Lang aan zijn zijde heeft. De aanvaller van PSV reageert. "Hahahah als je weet dan weet je."

Lang krijgt vervolgens direct een reactie van een 'hater'. "Hoe is het op het EK?" De Capellenaar moest het EK laten schieten vanwege een langdurige hamstringblessure. Lang zit blijkbaar niet te wachten op vervelende reacties, zo blijkt uit zijn respons. "Hoe is het in de Albert Heijn? Nog Lang plaatjes verkocht?"

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties