Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang scoort miljoenenhit met rapnummer: 'Ben een lastpak voor een reden'

Laatste update:

Noa Lang heeft in de nacht van donderdag op vrijdag zijn nummer '7K op je feestje' op alle streamingplatformen gepubliceerd. De 24-jarige aanvaller heeft een hit te pakken, want het nummer lekte deze zomer al gedeeltelijk uit. Op TikTok staat de teller inmiddels al boven de zeven miljoen. "Noano, lastpak voor een reden", zegt Lang direct aan het begin van het nummer. Op een aanstekelijke beat is vervolgens meerdere keren het refrein te horen: "Noano op je feestje, Noano 7K op je feestje. tbs, al mijn jongens zijn vervelend."

Lang maakte de single samen met artiest en jeugdvriend 'Antybanty'. "Ik en Noa kennen elkaar al bijzonder lang. Ik maak al een tijdje muziek en Noa kwam eens langs in mijn studio. Hij heeft een passie voor rapmuziek en we hebben al lachend iets opgenomen. Eigenlijk hebben we dat liedje heel snel gemaakt zonder veel na te denken. Het begon als een grap, maar het is wat uit de hand gelopen", aldus 'Antybanty'.

Lang liet Club Brugge deze zomer achter zich voor een overstap naar PSV. Bij zijn presentatie ging hij kort in op het nummer. "Welk lied ik draai in de kleedkamer als ik de muziek mag bepalen? Mijn eigen liedje. Waarom niet? Zelfpromotie", zei hij met een grote glimlach. De roep om het nummer uit te brengen werd steeds groter. Donderdagavond zette lang al een teaser op zijn sociale media. "Dit wilden jullie toch? Vrijdag om middernacht online", schreef hij bij zijn post.

@psv

?? Noa no 7k op je feestje ??

? Noa No 7k op je feestje - Ik Bal Je Ma ™?

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
4
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
14
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties