Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Vahle laat Wout Weghorst schrikken: 'Dat hebben jullie toch niet gehoord!?'

Laatste update:

Aanvoerder Virgil van Dijk is een voorstander van het vieren van successen, zo bleek uit een video van ESPN. Op de beelden vanuit de catacomben van de Johan Cruijff ArenA is te horen hoe de aanvoerder zijn teamgenoten oppept. "Gaan we nog blij doen, of? Tsjonge jonge. Stelletje slapjanussen, kom op!", klonk het.

Meer: Gertjan Verbeek voorziet einde oefening bij Oranje: ‘Hij kan echt niet meer’

In gesprek met Pascal Kamperman legde Van Dijk vervolgens uit waar die motiverende kreten vandaan kwamen. "Ik vond het een beetje down toen ik hier liep. Maar er was heel veel vreugde in de kleedkamer. Dat is mooi. Het wordt toch allemaal een beetje getemperd door de buitenwereld. Daar word je een klein beetje door beïnvloed, maar ik ben hartstikke blij. En de rest is ook heel erg blij, heb ik net in de kleedkamer gezien", besloot Van Dijk.

Vandaag Inside
In gesprek met Vahle vertelt Van Dijk meer over het feestje in de kleedkamer. Zo onthult de verdediger van Liverpool ook wie de muziek draait bij Oranje. "Dat is dj Veerman, mooi hè?" De PSV-middenvelder draaide onder meer het populaire nummer Engelbewaarder van Marco Schuitemaker en Viva Hollandia van Wolter Kroes.

Wout Weghorst moest lachen om de opening van Vahle, die zijn stem erbovenuit hoorde in de feestvreugde. "Je hebt de deur niet dichtgedaan?", grapt de spits met een collega-international in de mixed zone, om vervolgens met Vahle in gesprek te gaan. "Dat hebben jullie toch niet allemaal gehoord? Nee, ja. Een klein feestje. Iedereen was al weg, dus ik was alleen onder de douche."

De aanvalsleider van TSG Hoffenheim is blij dat hij de winnende goal heeft kunnen noteren. "Dat is mooi, supergaaf. Daar ben ik heel blij mee. Het is super dat het nu helemaal definitief is, honderd procent. Na een EK en een WK nu weer een EK, mijn derde keer. Dat is als groep gewoon super dat het weer is gelukt. Dat ik zelf steeds belangrijker ben, ben ik superblij mee."

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
1 - 0
Ierland

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
3
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
30
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
33
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
28
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties