Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Nog 4 clubs uit grote competities willen overbodige Sutalo overnemen van Ajax'

Laatste update:

De 24-jarige Sutalo kwam vorig jaar zomer voor ruim twintig miljoen euro over van Dinamo Zagreb, maar heeft nog niet weten te overtuigen in de Johan Cruijff ArenA.

Voetbal International meldde begin juli dat Ajax weinig toekomst meer ziet in de zeventienvoudig international van Kroatië. De Amsterdammers zijn naar verluidt tot de conclusie gekomen dat het beter is om Sutalo deze zomer te verkopen en de club werkt er op de achtergrond hard aan om dat ook voor elkaar te krijgen.

Journalist Ben Jacobs bracht maandag al dat Sutalo op de radar is verschenen van Wolverhampton Wanderers. Volgens transfermarktexpert Di Marzio heeft de verdediger meer opties om uit te kiezen. Zo wordt hij nu ook gelinkt met een transfer naar Fiorentina, dat Sutalo een jaar geleden ook al wilde inlijven. Destijds trok Ajax echter aan het langste eind.

Ook Brighton & Hove Albion, West Ham United en de kampioen van Duitsland Bayer Leverkusen worden genoemd als clubs waar Sutalo op een shortlist staat. Leverkusen was in de markt voor Bologna-verdediger Riccardo Calafiori, maar de Italiaan is hard op weg naar Arsenal, waardoor Sutalo bij die Werkself in beeld gekomen is.

Op dit moment heeft Sutalo nog geen keuze gemaakt, omdat hij van plan is de 'verschillende mogelijkheden te evalueren'. VI schreef eerder nog dat een vertrek bij Ajax geen uitgemaakte zaak is. "Ajax boort de contacten aan om een club voor hem te vinden, maar wat niet meehelpt, is dat Sutalo zelf andere plannen heeft en vooralsnog niet wil vertrekken uit Amsterdam. Hij lijkt onder Francesco Farioli op revanche te mikken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties