Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noussair Mazraoui komt na mislukt seizoen met dringend verzoek aan Bayern

Laatste update:

Clubs die gebruik willen gaan maken van de diensten van de 22-voudig international van het Marokkaanse elftal zullen diep in de buidel moeten tasten. Het contract van de voormalig Ajacied loopt namelijk door tot medio 2026. De in Leiderdorp geboren rechtervleugelverdediger kwam dit seizoen slechts tot negentien Bundesliga-optredens. Hierin wist hij een doelpunt te maken en vier assists af te leveren.

Na een stroef begin veroverde Mazraoui na het WK een basisplaats onder voormalig trainer Julian Nagelsmann. Toen Nagelsmann in maart ontslagen werd, belandde Mazraoui op een zijspoor. De Beierse club heeft met João Cancelo en Benjamin Pavard nog twee andere spelers in huis die de rechtsachterpositie kunnen invullen. Naar verluidt is de Fransman echter ook ontevreden over zijn speeltijd en stuurt hij tevens aan op een vertrek.

De vervanger van Pavard en Mazraoui is al binnengehaald door de Duitse kampioen. Konrad Laimer komt deze zomer transfervrij over van RB Leipzig. De middenvelder heeft in het verleden ook rechtsachter gespeeld. Tevens heeft Der Rekordmeister met de Kroatische Josip Stanisic nog een speler achter de hand die uit de voeten kan op rechtsback. Ook Joshua Kimmich kan aan de rechterkant van de verdediging worden geposteerd.

Meer nieuws

FC Dordrecht imponeert opnieuw; belabberde prestatie Jong Ajax in Helmond
0
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Roda JC lijdt door basisdebutant zeer duur puntenverlies in jacht op Eredivisie
3
Ongekende flater: Ronald Koeman junior grote schlemiel van de avond
4
Rogier Meijer krijgt pikante vraag over Feyenoord in aanloop naar bekerfinale
6
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van PSV
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties