Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Onbetwiste basisspeler PSV kan naar alle grote competities verkassen deze zomer

Laatste update:

Teze beschikt bij PSV over een contract dat over een jaar afloopt. Mocht de kampioensverdediger deze verbintenis niet verlengen, kan hij dus in de zomer van 2025 gratis Eindhoven achter zich laten.

PSV heeft zijn basisspeler een contractverlenging aangeboden, zo weet Elfrink. Teze heeft de aanbieding in beraad, maar kan er ook voor kiezen om op een vertrek aan te sturen.

"Teze geniet belangstelling uit alle grote competities en denkt momenteel nog na over zijn toekomst", zo schrijft de Eindhovense journalist. "Als een van de geïnteresseerde clubs echt doorpakt, moet PSV waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe rechtsback. Teze kan ook tot medio 2028 bij PSV tekenen, is vermoedelijk het aanbod in Eindhoven."

Om welke clubs het gaat, laat Elfrink in het midden. Wel noemt hij de namen van vier andere PSV'ers die vanwege hun tot medio 2025 lopende contract mogelijk vertrekken deze transferzomer.

Nieuwe verdediging?


Ook Olivier Boscagli, Mauro Júnior, Armando Obispo en Walter Benítez beschikken namelijk over eenjarige verbintenissen. Van de Argentijns doelman is bekend dat er concrete interesse is van Atlético Madrid, maar voorlopig is het bod van de Spaanse grootmacht dusdanig laag dat PSV een 'nee' verkoopt.

"Mauro Júnior lijkt wel bij PSV te blijven, al zijn ook de gesprekken over zijn nieuwe contract nog niet voltooid. Armando Obispo denkt ook nog na over een verlenging van zijn contract met meerdere jaren, terwijl voor Olivier Boscagli hetzelfde geldt", aldus Elfrink.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

PSV

Meer nieuws

Lautaro Martínez schiet Argentinië in verlenging naar Copa América-winst
0
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties