Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onverwachte kus in de nek bij Lionel Messi gaat viraal

Laatste update:

Fans van Lionel Messi kunnen zich donderdag opmaken voor een interview van de wereldkampioen met comedian Migue Granados. De interviewer publiceerde woensdag een opvallende teaser op X, voorheen Twitter. De 36-jarige sterspeler van Inter Miami is te zien in een filmpje wanneer hij plots in de nek wordt gekust door Granados. "Zullen we even babbelen, schatje?", vraagt de comedian, waarop Messi antwoordt: "Kom maar op."

Granados arriveerde maandag in Miami en had al laten doorschemeren dat hij een een exclusief interview met Messi zou hebben, maar pas deze woensdag bevestigde hij via een teaser dat het interview donderdag is te zien. "Hij ruikt geweldig... en zijn vrouw Antonela ook!", liet Granados weten in het programma ESPN Playroom. "We hebben de kus meerdere keren geoefend. Ik heb hem drie of vier kussen gegeven," bekende hij over de de teaser. Migue gaf aan dat hij 'nerveus was voordat hij bij Messi thuis langsging'. "Ik kreeg migraine, maar toen ontspande ik me, want totdat we het interview opnamen hebben we een uur in de keuken gekletst."

Granados is in Argentinië een bekende naam. De populaire comedian heeft 1,3 miljoen volgers op X en zelfs 2 miljoen op Instagram. Voor ESPN Playroom interviewde hij eerder ook al Ángel Di María en Leandro Paredes. Het interview met Messi is donderdag volledig te bekijken via Granados' streamingprogramma Soñé que volaba. De teaser op X is inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties