Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook logistiek gaat het mis: Ajax-fans moeten tegen Marseille breken met traditie

Laatste update:

Voor aanvang van ieder Europees duel zwaaien de Ajax-fans met de vlaggetjes. Daarop zijn doorgaans de logo's van de Amsterdammers en de tegenstanders die avond gedrukt. Ajax moet het tegen Olympique Marseille dus zonder witte welkomstmuur doen. Een kleine domper, maar zeker niet de grootste deze week.

Meer: Driessen fileert speler Ajax: ‘Verdedigend zijn er weinig zó slecht als hij'

Er hangen om meerdere redenen donkere wolken boven Amsterdam. De resultaten zijn teleurstellend en Sven Mislintat wordt onderzocht vanwege belangenverstrengeling bij in ieder geval de transfer van Borna Sosa. De F-side schreeuwt om het vertrek van de raad van commissarissen, volgens hen de wortel van alle rampspoed. Ajax Life stelt dat het vlaggetjesprobleem daarom 'helemaal in de situatie past' waarin de club verkeert.

Ajax hoopt het Europese seizoen in ieder geval goed af te trappen. De ploeg van Maurice Steijn deelt een groep met, naast Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene. Ajax trapt het duel met de Fransen om 21.00 uur af. Scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn team moeten het in goede banen leiden.

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties