Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Nederlands elftal viert verjaardag van Virgil van Dijk, die cadeau krijgt van Ronald Koeman

Laatste update:

Het Nederlands elftal heeft maandag de verjaardag van Van Dijk gevierd in het spelershotel. Op beelden die de KNVB deelt is te zien dat de aanvoerder van Oranje felicitaties ontvangt van verschillende spelers alvorens Ronald Koeman het woord neemt.

"De 'capitano' is jarig. 33. Gefeliciteerd. We hoopten dat je in ieder geval de gedachte had dat wij nog bij je verjaardag zouden zijn", aldus de bondscoach. "Zeker weten", reageert Van Dijk. "Dank je wel, allemaal."

"Zoals de trainer zei: het doel was voor mij om mijn verjaardag met jullie te kunnen vieren. Dat betekent dat we in ieder geval in de halve finale van het EK zitten. Tel je zegeningen, dat zal ik zeker doen. Elke dag", vervolgt de aanvoerder. "Op naar de droom die we waar gaan maken met z'n allen."

Het Nederlands elftal neemt het woensdagavond om 21.00 uur op tegen Engeland in de halve finale van het EK. De winnaar van dat duel treft Spanje of Frankrijk in de finale. Die landen gaan dinsdagavond om 21.00 uur uitvechten wie zich zondag in Berlijn mag gaan melden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
9
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties