Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: 'Grappig verhaal: de Ajax-scout trekt zijn handen af van die transfer'

Laatste update:

Martijn Krabbendam spreekt zijn onbegrip uit over de koers die Ajax op transfergebied aan het varen is. "Het is toch gewoon heel gek? Er is gewoon een scout, want hij is altijd scout geweest, met een zak geld die gaat onderhandelen en haalt wie hij wil! Terwijl hij niet eens zou moeten onderhandelen, want de taak van een scout is gewoon talent ontdekken. Je hoort dan altijd dat het nog vroeg is, maar je mag toch wel íéts in spelers zien?", vraagt de journalist zich hardop af.

Perez sluit zich aan bij zijn collega aan tafel en komt met een anekdote over het aantrekken van Gaaei, die voor een bedrag van circa 4,5 miljoen euro de overstap maakte van het Deense Viborg FF en voor vijf seizoenen tekende. "Dat is wel een mooi verhaal. De Deense Ajax-scout belt echt iedereen op om te zeggen dat hij niets met de transfer van Gaaei te maken heeft, haha."

"Hij wordt er namelijk door de mensen in de voetbalwereld op aangekeken", vervolgt Perez. "Mensen vragen zich af: hoezo heb je hém aangeboden bij Ajax?! Maar hij zegt dus dat hij er niets mee te maken heeft. Dat zegt wel iets over het beleid. De scout die dus de vinger op de pols heeft en alle spelers volgt gewoon wordt gepasseerd", besluit de analist.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
11
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
22
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
47
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties