Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: 'Hij deed maar één ding goed en heeft maar 60 procent passzuiverheid!'

Laatste update:

"Zo goed als Ajax begon heb ik ze nog niet zien spelen dit seizoen", opent Perez. "Wel leuk dat beide teams dachten: we doen iets voor het publiek en verdedigen allebei niet. Het is echt niet te geloven hoe er verdedigd wordt. Het publiek stond wel achter Ajax en de trainersstaf leek wel verrast bij de goals, zo van: hé, wat gebeurt hier!? Ik vond het bij de 2-0 overigens een goede variant met Berghuis. Het is gewoon wel een hele knappe variant."

Meer: Ajax reist met 23 man af naar Marseille; Van ‘t Schip mist tweetal | Andere uitblinker bij Ajax dan Taylor aangewezen: ‘Hij was een openbaring’

"Dit was ongeveer het enige wat Berghuis goed doet in deze wedstrijd", plaatst Perez een kanttekening. "Hij wil wil elke bal hebben, eist alles op. Hij wil de leider acteren, maar hij heeft zóveel balverlies, waardoor je continu moet omschakelen. Hij heeft een passnauwkeurigheid van zestig procent! Zoveel balverlies!"

Al in de achtste minuut kwam Ajax op voorsprong. Carlos Forbs profiteerde van een misverstand achterin bij Marseille, waar een lange bal van Jay Gorter slecht verwerkt werd. Forbs kopte de bal door op zichzelf en rondde na een lange rush een-op-een met Pau López beheerst af: 1-0. Het werd nog mooier voor Ajax toen Steven Berghuis in de twintigste minuut uit een drop-kick schitterend afdrukte na een doorgeschoten voorzet van Borna Sosa: 2-0.

Lang zou de voorsprong van Ajax niet stand houden, want Jonathan Clauss scoorde drie minuten later met een overtuigend diagonaal schot richting verre hoek: 2-1. Pierre-Emerick Aubameyang maakte zeven minuten voor rust uit een soort sliding van zestien meter, op het moment dat er opnieuw enorm veel ruimte viel achter de defensie van Ajax: 2-2.

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties