Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez pakt niet Ajax-spelers, maar de staf aan: 'Onze Hedwiges is gehaald...'

Laatste update:

"Ik vind het heel slecht", blikt Perez terug op het duel tussen FC Twente en Ajax (3-1). "Je kan hele grote vraagtekens zetten achter de aankopen, maar je kan hele grote vraagtekens zetten achter het tactisch vermogen van de staf van Ajax. Of in ieder geval achter het vermogen van de staf om de boodschap over te brengen op de spelers. Ik heb van Ajax echt nog nooit zoiets gezien met drukzetten."

Perez is geschrokken van het tactisch onvermogen dat Ajax liet zien. "Er lopen zóveel jongens ergens in de ruimte en ze hebben geen flauw idee waar ze heen moeten lopen. Ze hebben ook geen idee of ze nou door moeten drukken of juist moeten blijven wachten. Op een gegeven moment (in de 52ste speelminuut, red.) staan er zes spelers op een rij af te wachten, terwijl er totaal geen druk op het middenveld is."

"Dat neem ik de technische staf kwalijk. Ik weet dat onze Hedwiges Maduro is losgekocht omdat hij een paar moeilijke tactische dingen heeft uitgesproken", vervolgt Perez met een knipoog. "Hij was de nieuwe man en zou dat wel allemaal regelen. Ik weet wel dat iedereen zegt dat er pas twee keer getraind is, maar het is nou eenmaal de taak van de Ajax-staf om om te gaan met veel internationals. Dan train je nou eenmaal minder vaak samen."

"Dan is het wel nóg belangrijker om met beelden en op het trainingsveld aan iedereen duidelijk maakt hoe je als ploeg drukzet", besluit de analist. "Vandaag was het niet om aan te gluren, dus vind je het gek dat FC Twente geweldig speelde?"

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties