Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez schrikt van speler Oranje: 'Hij staat in een Fiat 500 stil op de snelweg'

Laatste update:

"Ik schrok wel van Wieffer", blikt Perez tijdens de uitzending van Voetbalpraat terug op de interland. "Ondanks dat de tegenstander (Ierland, red.) niet heel goed was, lag het tempo heel hoog. Ik schrok wel echt van hoe hij handelde. Alles ging zó traag bij hem. Alsof hij in een Fiat 500 stilstaat op de snelweg. Hij dacht echt: waar moet ik heen? Bij Feyenoord wordt hij alleen op Europees weleens getest, dus dit tempo lag veel te hoog."

"Je kan natuurlijk wel vraagtekens zetten bij zijn basisplek", vervolgt Perez. "Nu komt de Champions League eraan, dus dat wordt een spannende testcase. Ik wil niet zeggen dat hij het niveau niet aan gaat kunnen, maar op dit moment kan hij het niet aan. Hij zit natuurlijk ook niet in een hele goede fase bij Feyenoord, maar nu leek het bijna amotorisch."

Perez ziet een betere optie op het middenveld naast De Jong. "Ik denk dat Reijnders met alles wat hij kan, zijn loopvermogen, voetballende vermogen en zijn duelkracht, wel heel veel dingen heeft waardoor je denkt: dit zou een goede optie zijn naar Frenkie de Jong. Je gaat er ook nog vanuit dat hij in Italië nog meer stappen gaat maken", besluit de analist. "Het is nu al knap dat hij basisspeler bij AC Milan is geworden na zijn transfer van AZ."

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties