Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez wijst niet Gaaei, maar andere hoofdschuldige aan bij goal Feyenoord

Laatste update:

Ajax staat bij rust op een 0-3 achterstand in de Johan Cruijff ArenA. Na tien minuten lag de eerste al in het net. Quinten Timber zette Anton Gaaei eenvoudig opzij, waarna de middenvelder Giménez van een pass voorzag. De Mexicaan etaleerde zijn klasse en schoot de bal onberispelijk achter doelman Jay Gorter.

Meer: Jorrel Hato wijst vader op belofte na eerste goal: ‘Hij weet wat hij moet doen’

De rol van Gaaei wordt door ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen als eerst uitgelicht. Perez vindt echter ook dat Hato het nodige te verwijten valt. "Hato staat bij Giménez en laat hem gewoon lopen." Been voegt toe dat Timber juist complimenten verdient. "Een geweldig blok, sterk als een paard. Hij loopt zo makkelijk weg."

Ondanks de 0-3 ruststand zagen de analisten Ajax wel sterk beginnen. "Je zag toch even dat Feyenoord aan het zoeken was naar hoe ze druk gingen geven", zegt Kees Kwakman. "Ze wilden maar die driehoekjes maken." Perez deelt die observatie. "Ik vond Feyenoord in deze fase een beetje te laconiek. Sla dan een linie over, ze bleven maar heel kort die driehoekjes maken, waardoor Ajax voor het oog goed leek te beginnen."

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
10
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
20
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
46
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties