Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ziet het somber in voor PSV'er: 'Je vraagt je af: hoe goed is hij nou?'

Laatste update:

Vertessen komt ter sprake bij een analyse van de bank van PSV. De tafel concludeert dat er sprake is van luxeproblemen in Eindhoven. "Als je nagaat wat er op de bank zat tegen NEC...", begint Roy Makaay. "Lozano zat op de bank, Til zat op de bank, Teze zat op de bank, Tillman zat op de bank..." Van Gangelen voegt de naam van Vertessen toe. "Ik denk dat die niet blij is", zegt de presentator.

Meer: Vermoedelijke XI PSV: Bosz verrast op de flanken bij afwezigheid Lozano | UEFA wijst opvallende Man of the Match bij PSV aan: ‘Dit is een lachertje’

Perez haakt in. "Bij Vertessen vraag je je af: 'Hoe goed is hij nou eigenlijk?'" We hebben het hier over het niveau-PSV. Daarvoor komt Vertessen nu net tekort", concludeert de Deen. Makaay werpt tegen: "In de wedstrijden dat hij Lang moest vervangen heeft hij het prima gedaan." Perez: "Zeker. Maar het is wel een twijfelgeval of hij PSV beter maakt op de lange termijn. Al is het wel een goede invaller."

Vertessen kwam tot dusver tot acht officiële wedstrijden dit seizoen, waarin hij twee keer scoorde. In twee van die wedstrijden, tegen Sturm Graz en Vitesse (beide 1-3 winst) stond de rechtspoot aan de aftrap. In beide gevallen ontbrak Noa Lang echter met een blessure. Vertessen kon deze zomer kiezen voor een (tijdelijk) vertrek, maar besloot PSV trouw te blijven. Naar verluidt had onder meer FC Midtjylland verregaande belangstelling.

Meer nieuws

Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
4
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
6
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
26
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties