Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz belangrijkste kandidaat om Ruud van Nistelrooij op te volgen bij PSV

Laatste update:

De naam 'Peter Bosz' is momenteel hot topic in trainersland. De 59-jarige keuzeheer wordt zowel in verband gebracht met het hoofdtrainerschap van Ajax als dat van PSV. Een foto van de trainer maakte donderdagavond al veel tongen los op Twitter. Bosz werd toen op beeld vastgelegd terwijl hij langs restaurant Mount Everest in Eindhoven liep. Dit zou zijn gegaan om een privé-afspraak, maar volgens gerenommeerde media is Bosz wel topkandidaat bij de Eindhovenaren.

Mocht PSV er daadwerkelijk in slagen om Bosz te strikken, kiest het volgens journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad voor een 'avontuurlijker profiel'. "De club denkt met hem attractief en aanvallend spel te kunnen garanderen. PSV heeft wel trek in een coach met een iets avontuurlijker profiel en tegelijkertijd een man met veel ervaring, die de selectie een oppepper kan geven", aldus Elfrink. Een uitdaging bij een mogelijk akkoord tussen Bosz en PSV wordt de aanvallende speelstijl die de trainer hanteert. De defensie bleek in het afgelopen seizoen de grote achilleshiel van de Eindhovenaren.

PSV heeft meer ijzers in het vuur, maar duidelijk is dat Bosz topkandidaat nummer één is. Beide partijen zouden inmiddels al meerdere malen met elkaar hebben gesproken. Indien PSV en Bosz het eens worden over een dienstverband, kan de oefenmeester mogelijk Rob Maas meenemen als assistent. Maas was als jeugdspeler jarenlang verbonden aan PSV, waarna hij via FC Eindhoven doorbrak.

Bosz was eerder trainer bij Heracles Almelo, Vitesse, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen. en Lyon. Bij PSV kan hij de uitdaging aangaan om voor het eerst in zijn trainerscarrière landskampioen te worden. PSV eindigde het seizoen 2022/23 als tweede en is daardoor verzekerd van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League.

Meer nieuws

Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
28
Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC: 'Hoe haal je dit in je hoofd?!'
3
Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt
5
Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro
8
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Milan van Ewijk diep onder de indruk van landgenoot: 'Hij is buitengewoon goed'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties