Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV en Europese topclubs sturen scouts naar België voor 18-jarige toptalent

Laatste update:

PSV is niet de enige club die donderdag een scout naar het Jan Breydelstadion stuurt. Ook Chelsea, Manchester United, Arsenal, Borussia Dortmund en Olympique Marseille willen Nusa van dichtbij aan het werk zien. Chelsea was op Deadline Day nog bereid om dertig miljoen euro te betalen om de linksbuiten in te lijven, maar zag het bod door de Belgische topclub afgeslagen worden.

Nusa vond het naar eigen zeggen niet erg dat een last minute naar Chelsea uiteindelijk geen doorgang vond. "Ik heb een gesprek gehad met de clubleiding, nadat het bod binnenkwam", zei Nusa tegenover de Noorse zender TV2. "Al snel werd duidelijk dat we op één lijn zaten. Ik wil de juiste keuzes maken en dit ging allemaal heel snel. Ik wil goed kunnen nadenken over de volgende stap in mijn carrière. Het is natuurlijk heel veel geld, maar ik probeer er niet al te veel over na te denken. Ik denk niet dat dat goed is voor mij."

Nusa maakte in 2021 de overstap van Stabaek naar Club Brugge. De aanvaller speelde tot nog toe 47 officiële duels voor Blauw-Wit, waarin hij goed was voor 4 assists en 5 goals. In de eerste 11 wedstrijden van dit seizoen was hij 2 keer aangever en 3 keer trefzeker. Nusa ligt nog tot medio 2027 vast in Brugge. Dat Chelsea deze zomer bereid was om 30 miljoen neer te leggen voor de creatieveling is opvallend te noemen, daar het gerenommeerde Transfermarkt zijn huidige marktwaarde slechts op 4 miljoen euro schat.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties