Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV kan streep zetten door naam: 'Heeft zijn woord al aan Feyenoord gegeven'

Laatste update:

Maandagmiddag meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano dat Atlético Madrid en PSV gesprekken voeren over Walter Benítez. De 31-jarige doelman ligt in Eindhoven nog tot medio 2025 vast, maar mag volgens Elfrink voor een 'nette prijs' vertrekken. PSV zou daarbij mikken op een bedrag richting de 10 miljoen euro.

Indien Benítez vertrekt bij PSV, gaat de Eindhovense landskampioen extern op zoek naar een opvolger. Wellenreuther gaat dat volgens Elfrink niet worden. "Wellenreuther heeft zijn woord al aan Feyenoord gegeven. Er is eerder wel naar hem geïnformeerd, maar dat spoor is nooit heel concreet geworden voor PSV."

Daarmee lijkt het erop dat Wellenreuther de nieuwe eerste doelman in De Kuip gaat worden. Eerder gaf de Duitse jeugdinternational namelijk aan niet langer tweede viool te willen spelen bij Feyenoord. Het contract van Wellenreuther loopt volgend jaar af, maar zeer waarschijnlijk gaat hij op korte termijn verlengen.

Feyenoord nam Wellenreuther in de zomer van 2022 op huurbasis over van RSC Anderlecht. Een jaar later werd een definitieve koopoptie van 1 miljoen euro gelicht. Wellenreuther toonde zich bij afwezigheid van eerste keuze Justin Bijlow meermaals als een uitstekende en betrouwbare doelman. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 7 miljoen euro.

Inmiddels staat de teller al op 40 officiële wedstrijden namens Feyenoord, waarin Wellenreuther 16 clean sheets noteerde. 37 keer moest hij vissen. Met Feyenoord werd de Duitser landskampioen (2022/23) en bekerwinnaar (2023/24).

Bijlow


In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf kwam de situatie van Bijlow maandag ter sprake. Zijn naam werd de afgelopen maanden gelinkt aan grote clubs als Arsenal en Manchester United, waar hij vooral gezien wordt als reservedoelman. "Ik denk dat als dit soort grote clubs zich voor hem melden hij weg is", aldus Valentijn Driessen. Bijlow ligt bij Feyenoord nog tot medio 2026 vast en is volgens Transfermarkt 13 miljoen euro waard.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
18
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
29
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties