Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV maakt komst Ryan Flamingo na foutje media-afdeling snel wereldkundig

Laatste update:

Flamingo's komst mag geen geheim meer heten. Zondag lekte de aanstaande komst door een foutje van PSV zelf al uit. De veelzijdige middenvelder was namelijk in een PSV-shirt te zien in de presentatievideo van Couhaib Driouech, die voor 3,5 miljoen euro overkomt van Excelsior.

PSV verwijderde de video snel, maar niet voordat enkele oplettende gebruikers de video op sociale mediakanalen deelden. Nu is de komst van Flamingo ook officieel bevestigd door de Eindhovenaren.

"Vroeger liep ik hier al stage en maakte ik De Herdgang mee. Het was voor mij altijd al een droom om voor de beste club van Nederland te spelen", reageert de kersverse aanwinst verheugd op zijn overstap. "Ik wil de lat nog hoger leggen, alles geven met het team en daar 100% voor werken. Het zou prachtig zijn als we weer kampioen kunnen worden. Ik wil zoveel mogelijk bereiken bij PSV."

Met Flamingo en Driouech heeft Earnest Stewart trainer Peter Bosz op twee plekken van impulsen voorzien. Bovendien haalde de technisch directeur Sergiño Dest definitief binnen. De Eindhovenaren zijn in het restant van de transfermarkt vooral nog op zoek naar een centrale verdediger. Daarvoor is Liverpools Sepp van den Berg nadrukkelijk in beeld.

FC Utrecht bedankt de vertrekkende Flamingo voor zijn inzet en wenst hem veel succes toe in het vervolg van zijn loopbaan. "Graag hadden we Ryan nog een seizoen in Stadion Galgenwaard zien spelen, maar we wisten dat er veel binnen- en buitenlandse interesse voor hem zou komen", weet technisch directeur Jordy Zuidam.

Almere City profiteert overigens ook een beetje mee van de transfer. De club uit Flevoland ontvangt zo'n 200.000 euro dankzij de overgang van Flamingo, weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

PSV

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
8
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties